VIP BOUDOIR- &
HUOMENLAHJAKUVAUS

Kuvausmaksu 290€

“Parasta, jota voin sinulle tarjota” – VIP -boudoirkuvaus on ikimuistoinen kuvauskokemus, halusitpa tarjota rakkaallesi sensuellin lahjan tai luoda itsellesi oman sykähdyttävän muiston.

– Intiimi, herkkä ja sensuelli muisto. 

VIP -kuvauskokemus sisältää:

– Suunnittelu/konsultointipalaverin
– Ammattilaisen tekemän meikin ja kampauksen
– Jopa viiden erilaisen asukokonaisuuden kuvauksen
– Ohjatun kuvauksen
– Valmiiden kuvien esittelytilaisuuden

Valokuvaaja-Esa-Piiroinen-Turku-67

KAIKKI ALKAA TUTUSTUMISESTA

Ennen kuvauspäivän varausta järjestän pienen kuvauskonsultoinnin studiollani, sillä puhelimitse tai sähköpostitse on lähes mahdotonta käydä kaikkea kuvaukseen liittyvää asiaa läpi.
(Koronan rajoittaessa hieman toimintaa, järjestän kuvauskonsultoinnit toistaiseksi videokonsultointeina).

  Haluan siis toivottaa sinut tervetulleeksi studiolleni Turun jokirantaan, Linnankadulle, keskustelemaan ideoista ja ajatuksista kanssani, sekä tutustumaan minuun.

Kuvauskonsultoinnissa pääsemme tutustumaan toisiimme, näet studiotilani ja pääset esittämään toiveitasi ja kysymyksiä valokuvaukseen liittyen, kahvi- tai teekupillisen äärellä. Jos suunnittelet kuvauksiin tuloa yhdessä jonkun kanssa, näen mielelläni teidät molemmat jo konsultoinnin yhteydessä.

Kuvauskonsultointi on ilmainen, eikä velvoita sinua varaamaan kuvausta, mutta jos olen mielestäsi sinulle sopiva kuvaaja, varaan mielelläni kuvauspäivän juuri sinulle.

 

MITÄ ODOTTAA KUVAUKSELTA?

Kuvauksesi suunnitellaan sinua varten. Saapuessasi paikalle käymme yhdessä läpi asukokonaisuudet, jotka olet tuonut mukanasi ja mietimme niiden kuvausjärjestyksen kahvikupillisen tai muun virvokkeen äärellä. Täydelliseen kuvauskokemukseen kuuluu myös meikkaus- ja kampauspalvelu,
jolloin sinun ei tarvitse itse huolehtia meikistä ja kampauksesta, vaan voit jättää kaiken ammattilaisten käsiin.

Meikkauksen, kampauksen ja kuvauksen aikana voit edelleen nauttia tarjolla olevista virvokkeista, jos haluat pitää pienen tauon.

Kun meikkaus ja kampaus on valmis, aloitamme kuvaukset. Aloitamme testikuvilla, joiden avulla kartoitan sinulle parhaat asennot. Ohjaan sinua koko kuvausten ajan niin, että kuvistasi saadaan rentoja ja säteileviä.

 

Kuvauksen jälkeen

Kuvausten jälkeen valitsen parhaat, sädehtivimmät ja tunnelmallisimmat kuvat sinusta ja aloitan kuvien viimeistelyn.
Käsittelen kaikki kuvasi huolella ja valmistan kuvista täysin valmiit kuvat, kehystämön pohjustuksella ja kehyskartongilla vahvistettuna.

Kun kuvat ovat valmiit, kutsun sinut takaisin studiolleni kuvien esittelytilaisuuteen, jossa näet kuvasi. Pääset ihastelemaan kuviasi lähietäisyydeltä, voit rauhassa tutkia suosikkikuviasi ja mikä parasta, saat valitsemasi kuvat heti mukaan.

Voit valita yksittäisiä kuvia tai kuvapaketteja. Kaikista ostamistasi kuvista toimitan myös digitaaliset versiot vapaasti käytettäväksesi.


SINÄ HALUAISIT TULLA KUVATUKSI?

usein kysyttyä boudoir- ja huomenlahjakuvauksesta

Haluan antaa kuvat huomenlahjaksi.
Kuinka paljon ennen häitä kuvaus tulisi varata?

Kuvaukset on hyvä suunnitella ja toteuttaa hyvissä ajoin. Suosittelen aina, että konsultointi- ja suunnittelupalaveri varataan vähintään kuukautta ennen toivottua kuvausajankohtaa. Kuvauksen jälkeen järjestän kuvien esittelytilaisuuden 1-2 viikon sisällä kuvauksesta.

Mitä vaatetta otan mukaan huomenlahjakuvaukseen?

Kuvausvaatetuksen määrittelet sinä. Huomenlahjakuvauksiin valitaan usein omia (tai miehen) suosikki alusvaatteita ja suosittelen aina ottamaan mukaan 3-5 erilaista kuvausvaatetusta. Alusvaatteisillaan olo kameran edessä ei ole monellekaan arkipäivää. Sen vuoksi mukaan on hyvä ottaa myös jotain peittävämpää vaatetusta, kuten esimerkiksi kauluspaita, aamutakki tai kimono.

Kauanko kuvaus kestää?

Kuvaan VIP-kuvauksia vain yhden päivässä, sillä haluan tarjota kuvattavalle kiireettömän kuvauskokemuksen ja panostaa jokaiseen kuvattavaan samalla teholla. Käytännössä varaan yhden henkilön kuvaukseen kalenteristani neljä tuntia, jolloin meikkauksen ja kampauksen jälkeen itse kuvaukseen jää noin 2-3 tuntia.

Voinko tehdä itse oman meikin ja kampauksen?

Täydelliseen kuvauskokemukseen kuuluu myös meikkaus- ja kampauspalvelu, mutta voit halutessasi tehdä meikin itse tai käydä omalla luottomeikkaajallasi ennen kuvaukseen tuloa. Kuvauksen hinta ilman meikki- ja kampauspalvelua on 100€.

En halua, että kuviani julkaistaan missään.
Voinko kieltää kuvieni julkaisun?

Huomenlahjakuvat ovat erityisen intiimejä kuvia ja on ymmärrettävää, etteivät kaikki halua, että kuvaaja julkaisee kuvia nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa. Voit kuvien esittelyn yhteydessä kieltää kuvien julkaisun joko kaikkien kuvien osalta tai joidenkin kuvien osalta, jolloin en julkaise kyseisiä kuvia. Yksityisyytesi on minulle tärkeää ja valmistan kaikki toimitettavat kuvat itse. Säilytän myös kaikkia kuvia huolella ja kuvat ovat tallessa kryptatulla palvelimella. Tämä antaa turvaa myös esimerkiksi varkauksien varalle, jolloin kuvasi eivät päädy vääriin käsiin.