IKUISTAMISEN ARVOINEN.
VIP -KUVAUS JUURI SINULLE

Kuvausmaksu 290€

“Parasta, jota voin sinulle tarjota” – VIP -kuvaus on ikimuistoinen kuvauskokemus, jonka voit kokea yksin tai jakaa sen perheesi tai ystäviesi kanssa.

 

Jonakin päivänä muotokuvasi, on lastesi kallein aarre. 

VIP -kuvauskokemus sisältää:

– Suunnittelu/konsultointipalaverin
– Kuvauksen 1-10 kuvattavalle
– Ammattilaisen tekemän meikin ja kampauksen yhdelle kuvattavalle
(Lisähenkilöiden meikki/kampaus 90€/hlö)
– Jopa viiden erilaisen asukokonaisuuden kuvauksen
– Ohjatun kuvauksen
– Valmiiden kuvien esittelytilaisuuden

 

#beauty #glamour #nykyaikainenmuotokuvaus #raskauskuvaus #valmistujaiskuvaus #rippikuvaus #perhekuvaus #pariskuntakuvaus

Valokuvaaja-Esa-Piiroinen-Turku-9

KAIKKI ALKAA TUTUSTUMISESTA

 

 

Ennen kuvauspäivän varausta järjestän pienen kuvauskonsultoinnin studiollani, sillä puhelimitse tai sähköpostitse on lähes mahdotonta käydä kaikkea kuvaukseen liittyvää asiaa läpi.  Haluan siis toivottaa sinut tervetulleeksi studiolleni Turun jokirantaan, Linnankadulle, keskustelemaan ideoista ja ajatuksista kanssani, sekä tutustumaan minuun.

 

Kuvauskonsultoinnissa pääsemme tutustumaan toisiimme, näet studiotilani ja pääset esittämään toiveitasi ja kysymyksiä valokuvaukseen liittyen, kahvi- tai teekupillisen äärellä. Jos suunnittelet kuvauksiin tuloa yhdessä jonkun kanssa, näen mielelläni teidät molemmat jo konsultoinnin yhteydessä.

 

Kuvauskonsultointi on ilmainen, eikä velvoita sinua varaamaan kuvausta, mutta jos olen mielestäsi sinulle sopiva kuvaaja, varaan mielelläni kuvauspäivän juuri sinulle.

MITÄ ODOTTAA KUVAUKSELTA?

 

Kuvauksesi suunnitellaan sinua varten. Saapuessasi paikalle käymme yhdessä läpi asukokonaisuudet, jotka olet tuonut mukanasi ja mietimme niiden kuvausjärjestyksen kahvikupillisen tai muun virvokkeen äärellä.

 

Täydelliseen kuvauskokemukseen kuuluu myös meikkaus- ja kampauspalvelu,
jolloin sinun ei tarvitse itse huolehtia meikistä ja kampauksesta, vaan voit jättää kaiken ammattilaisten käsiin.

Meikkauksen, kampauksen ja kuvauksen aikana voit edelleen nauttia tarjolla olevista virvokkeista, jos haluat pitää pienen tauon.

 

Kun meikkaus ja kampaus on valmis, aloitamme kuvaukset. Aloitamme testikuvilla, joiden avulla kartoitan sinulle parhaat asennot. Ohjaan sinua koko kuvausten ajan niin, että kuvistasi saadaan rentoja ja säteileviä.

Kuvauksen jälkeen

 

Kuvausten jälkeen valitsen parhaat, sädehtivimmät ja tunnelmallisimmat kuvat sinusta ja aloitan kuvien viimeistelyn.

 

Käsittelen kaikki kuvasi huolella ja valmistan kuvista täysin valmiit kuvat, kehystämön pohjustuksella ja kehyskartongilla vahvistettuna.

 

Kun kuvat ovat valmiit, kutsun sinut takaisin studiolleni kuvien esittelytilaisuuteen, jossa näet kuvasi. Pääset ihastelemaan kuviasi lähietäisyydeltä, voit rauhassa tutkia suosikkikuviasi ja mikä parasta, saat valitsemasi kuvat heti mukaan.

 

Voit valita yksittäisiä kuvia tai kuvapaketteja. Kaikista ostamistasi kuvista toimitan myös digitaaliset versiot vapaasti käytettäväksesi.


SINÄ HALUAISIT TULLA KUVATUKSI?

usein kysyttyä vip -kuvauksesta

Kuinka monta kuvattavaa kuvaukseen voi tulla?

Voit tulla valokuvaukseen yksin tai yhdessä puolisosi, ystäväsi, lapsesi tai vanhempiesi. Jaettu ilo on paras ilo ja yhdessä koetut hetket säilyvät pitkään. Suurin kuvauksissa käynyt ryhmä on ollut 10 hengen ryhmä, enkä suosittele kuvauksen järjestämistä studiolla sitä suuremmille ryhmille. On aina mukavaa, kun kuvattava haluaa jakaa kokemuksen rakkaittensa kanssa ja moni ottaa puolisonsa tai lapsensa mukaan kuvaukseen kuvauksen lopulla, jolloin kokemus tarjoaa monille tärkeän henkilökohtaisen kokemuksen, mutta myös perhekuvauksen.

 

Kauanko kuvaus kestää?

Kuvaan VIP-kuvauksia vain yhden päivässä, sillä haluan tarjota kuvattavalle kiireettömän kuvauskokemuksen ja panostaa jokaiseen kuvattavaan samalla teholla. Käytännössä varaan yhden henkilön kuvaukseen kalenteristani neljä tuntia, jolloin meikkauksen ja kampauksen jälkeen itse kuvaukseen jää noin 2-3 tuntia.

 

Voinko tehdä itse oman meikin ja kampauksen?

Täydelliseen kuvauskokemukseen kuuluu myös meikkaus- ja kampauspalvelu, mutta voit halutessasi tehdä meikin itse tai käydä omalla luottomeikkaajallasi ennen kuvaukseen tuloa. Kuvauksen hinta ilman meikki- ja kampauspalvelua on 100€.

 

Voinko tuoda lemmikin mukaan kuvaukseen?

Ilman muuta! Suosittelen kuitenkin, että lemmikki tulee kuvaukseen vasta kuvauksen loppupuolella. Isojen koirien kanssa suosittelen, että kuvaukset toteutetaan studion sijaan jossakin ennalta suunnitellussa miljöössä.